ANDA MUSLIM, PEMBERANI DAN BERPEMIKIRAN RASIONAL?

SEBENARNYA ITU SAHAJA YANG DIPERLUKAN SEBAGAI PEMULA

MENJADI PERAWAT PENGAMAL ILMU GERAK

FAKTA

PEMAKAIAN ILMU GERAK TIDAK MEMERLUKAN KEPADA SEBARANG RITUAL TERTENTU, AMALAN BERPUASA, BERWIRID DAN MENGAMALKAN JAMPI SERAPAH MAHUPUN MANTERA. TIADA JUGA PANTANG LARANG DAN MENYERU KEPADA MAKHLUK HALUS.

Ilmu Gerak tergolong ilmu kerohanian yang keilmuannya tidak menggunakan sebarang bahantara dan perantara sama ada melalui alat, lisan atau jin.

Uniknya penggunaan Ilmu Gerak semasa proses rawatan adalah bersifat universal iaitu satu cara untuk kegunaan pelbagai.

Bermula dari proses menerbitkan penyakit, menyakiti jin, mengeluarkan jin, membebaskan jin yang terbelenggu dalam badan, mendatangkan jin, membunuh jin, memusnahkan zat jahat, memusnahkan sihir, membatalkan ilmu kebatinan berasaskan jin, memutuskan perhubungan dengan jin (saka), pemulihan premis, rawatan jarak jauh dan sebagainya adalah secara adatnya hanya dengan memanfaatkan upaya diri roh.

PENGAJIAN KEILMUAN KHAZANAH PENDITA MELAYU

- ILMU GERAK -

Gerak Bersendi Syarak

Kami dengan berbesar hati menganjurkan Pengajian Keilmuan Khazanah Pendita Melayu.

Semenjak 10 tahun yang lalu di PRAWIS, kami telah mengadakan kursus Ilmu Gerak secara bersemuka dan sekarang secara ONLINE.

Seperti juga sebelum ini, dua kursus ditawarkan iaitu Kursus Sehadap Penuh Sedada (Ilmu rawatan tahap asas) dan Kursus Sehari Segudang Ilmu (Ilmu rawatan tahap khusus).

OBJEKTIF KURSUS

Mendedahkan kepada peserta betapa mudahnya merawat dengan memanfaatkan upaya diri roh.

Mendidik peserta agar bergantung kepada Allah Ta’ala 100% dalam usaha merawat.

Mengeluarkan minda para peserta dari berfikiran khurafat, bergantung kepada makhluk halus dan yakin kepada tangkal, jampi, mentera dan sebagainya.

Merungkai rahsia ‘titik lemah’ bangsa jin dengan cara menelusuri asal usul sehingga kepada hakikatnya dan merungkai ‘perjalanan’ sihir secara ilmiah dan berfakta.

Melahirkan individu yang mampu merawat diri sendiri dan masyarakat dengan ‘tangan kosong’ iaitu tanpa dengan ruqyah, perantaraan jin, alat perdukunan/perbomohan dan sebagainya yang menyelisih akidah dan syarak.

ANTARA KELEBIHAN MENGIKUTI KURSUS ILMU GERAK IALAH..

  • Merawat tanpa menyentuh, meruqyah dan menyakiti tubuh pesakit.
  • Kenal hakikat diri.
  • Memahami letak kelemahan jin dan sihir.
  • Boleh menggayakan pelbagai pergerakan Seni Beladiri.
  • Memperoleh gerak haq diri.
  • Menyakiti jin dengan cara kerohanian.
  • Membunuh jin dengan kaedah penyembelihan atau lain-lain kaedah.
  • Memusnahkan sihir berpaksikan sunnah Nabi SAW.
  • Melakukan rawatan jarak jauh.
  • Dapat menguasai ilmu Kasyaf.

Ulasan Peserta Seusai Kursus

Dan Ramai Yang Telah Turut Serta

Ulasan Alumni

3 SEBAB ILMU GERAK SESUAI UNTUK ANDA

MUDAH

Menggunakan upaya diri roh sungguh membuatkan urusan rawatan menjadi mudah kerana pengamal tidak terikat dengan peralatan, ritual, pantang larang dan sebagainya.

CEPAT

Sesi rawatan tidak mengambil tempoh masa yang panjang kerana kaedah rawatan bagi penyakit yang melibatkan makhluk halus, sihir dan zat jahat telah dirangka berdasarkan pengalaman 20 tahun TAS dalam bidang rawatan.

BERHASIL

Titik keberhasilan bagi setiap rawatan menggunakan kaedah Ilmu Gerak adalah adaptasi dari petunjuk Sunnah Nabi SAW dan bersumber dari Al-Quran.

PERBANDINGAN KURSUS

SERTAI KURSUS SEHARI SEGUDANG ILMU AKAN MENDAPAT 4 BONUS ISTIMEWA IAITU..

E-Book

Buku Ilmu Gerak Khazanah Pendita Melayu yang berharga RM41 dalam bentuk E-Book. Isinya sarat dengan pendalilan disebalik kaedah rawatan Ilmu Gerak adaptasi dari Al-Quran dan Sunnah.

Ilmu Kasyaf

Ilmu ‘wajib ada’¬† yang dengannya tiada hijab di antara perawat dengan penyakit sehingga memudahkan urusan merawat. Modul Bernilai RM499.

Dashboard

Peserta akan diberi Dashboard yang mengandungi video modul pembelajaran yang boleh dimasuki pada bila-bila masa untuk peserta menontonnya berulang-ulang.

Support Group

Sebagai tempat rujuk para peserta kursus Ilmu Gerak yang baharu  sebelum seterusnya dapat berdikari.

KURSUS PILIHAN ANDA?

KURSUS SEHADAP PENUH SEDADA

Ilmu Rawatan Tahap Asas
RM350

KURSUS SEHARI SEGUDANG ILMU

Ilmu Rawatan Tahap Khusus
RM1000